Sáčky do vakuovačky Profi Cook 22 x 30 cm 50 ks
Kód: PROFIPCVK1015SMSouvisející produkty

Kuchařský nůž Spitzenklasse Plus WMF je vyroben z jednoho kusu speciální kované nerezové oceli. Má širokou a silnou čepel o délce 15 cm, která hladce projde skrz maso, ryby i...

váha 274g, délka nože 33,5cm

Univerzální kuchařský nůž Forged Brute s délkou čepele 20,5 cm na krájení, kostičkování i sekání zeleniny, ovoce, masa, hub či bylinek. Řemeslný design, neleštěná rukojeť,...

Kuchařský nůž Kineo s délkou čepele 20 cm bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Patentovaná technologie WMF Performance Cut pro dlouhotrvající ostrost čepele, praktická...
Detailní popis produktu
POPIS
Balení 50 ks speciálních Sous Vide sáčků od výrobce Profi Cook, které jsou ideální pro vakuové uskladnění potravin a pro vaření metodou Sous-Vide. Sáčky umožňují maximální odsátí vzduchu. Sáčky Sousvide o rozměru 22 x 30 cm umožňují praktické skladování potravin jak v lednici, tak v mrazícím boxu. Vakuové sáčky prodlouží čerstvost a trvanlivost potravin a můžete v nich vařit populární metodou Sous-Vide, která zajistí, že váš pokrm bude měkký, šťavnatý a plný chuti a vůní. Sáčky jsou kompatibílní i s vakuovačkami jiných značek.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
Balení obsahuje:
50 x sáček do vakuovačky
Rozměry: 22 x 30 cm (každý sáček)
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
![]() |
![]() |
![]() |
||
---|---|---|---|---|
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
CO DÁL?
Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Profi Cook nebo na podobné produkty dalších značek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuování a sousvide |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4006160101515 |

Sáčky do vakuovačky Profi Cook jsou vyrobeny z odolného pevného materiálu, který umožňuje maximální odsátí vzduchu. Rozměr sáčku je 28 x 40 cm a v balení je 50 ks. Sáčky do...

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...

SV 1133 je Sous Vide vakuovačka z nerezové oceli, která je plně automatizovaná. Umožňuje bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek, vaření metodou Sous-Vide a prodlouží...

Praktická svářečka fólií (vakuovačka) ETA Atmos pro prodloužení trvanlivosti potravin, zachování chuti a vůní a ochranu předmětů před poškozením. Dva režimy pro suché a vlhké...

2 role speciální drážkované fólie pro vakuové balení potravin. Ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek, chrání před...

Fólie do vakuovačky Profi Cook udrží vůni, chuť a šťavnatost připravovaného jídla. Jsou kompatibilní i s vakuovačkami jiných snaček a jejich výhodou je, že si můžete...

Vakuová svářečka fólií značky Concept je ideální pro ukládání potravin v lednici i mrazáku (zachování chuti, aroma i důležitých látek), marinování, sous-vide. 4 provozní režimy,...
Losos vařený metodou Sous Vide
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.