Rýžové nudle

Nejprodávanější

image042
Tip
Skladem na prodejně
Kód: 05.200.011

Rýžové nudle tzv. vietnamské nudle Pho široké 3 mm jsou vyrobeny z...

59 Kč
Kód: 05.200.011
image011
Skladem na prodejně
Kód: 05.030.011

Skleněné rýžové nudle Vermicelli jsou velmi tenké, téměř průhledné....

39 Kč
Kód: 05.030.011
sklenene nudle vermicelli 100 g
Skladem na prodejně
Kód: 05.030.010

Skleněné rýžové nudle Vermicelli jsou velmi tenké, téměř průhledné....

19 Kč
Kód: 05.030.010
7 položek celkem
sklenene nudle vermicelli 100 g
Skladem na prodejně
Kód: 05.030.010
19 Kč
Kód: 05.030.010
image011
Skladem na prodejně
Kód: 05.030.011
39 Kč
Kód: 05.030.011
image046
Skladem na prodejně
Kód: 05.200.013
59 Kč
Kód: 05.200.013
image040
Skladem na prodejně
Kód: 05.200.010
59 Kč
Kód: 05.200.010
image042
Tip
Skladem na prodejně
Kód: 05.200.011
59 Kč
Kód: 05.200.011
image044
Skladem na prodejně
Kód: 05.200.012
59 Kč
Kód: 05.200.012
image038
Skladem na prodejně
Kód: 05.030.012
69 Kč
Kód: 05.030.012

Rýžové nudle

Rýžové nudle jsou základní ingrediencí asijské kuchyně. Používají se ve vietnamské i thajské kuchyni jako příloha nebo třeba do jarních závitků. Někdy se označují také jako čínské nudle a jsou vyrobeny z rýžové mouky. Existují dva základní druhy rýžových nudlí, které se liší především šířkou.

Vlasové neboli skleněné nudle jsou velmi tenké a prakticky průsvitné. Používají se do polévek, salátů nebo jako náplň do závitků. Stačí je přelít vroucí vodou a nechat pár minut odstát.

Široké nudle jsou součástí tradiční vietnamské polévky Pho. Můžete je však i osmahnout do křupava a podávat jak přílohu k masu nebo k zelenině. Tyto nudle jsou bílé, široké zhruba 3 mm a vaří se 3 - 5 minut