Rýžové nudle

Rýžové nudle jsou základní ingrediencí asijské kuchyně. Používají se ve vietnamské i thajské kuchyni jako příloha nebo třeba do jarních závitků. Někdy se označují také jako čínské nudle a jsou vyrobeny z rýžové mouky. Existují dva základní druhy rýžových nudlí, které se liší především šířkou.

Vlasové neboli skleněné nudle jsou velmi tenké a prakticky průsvitné. Používají se do polévek, salátů nebo jako náplň do závitků. Stačí je přelít vroucí vodou a nechat pár minut odstát.

Široké nudle jsou součástí tradiční vietnamské polévky Pho. Můžete je však i osmahnout do křupava a podávat jak přílohu k masu nebo k zelenině. Tyto nudle jsou bílé, široké zhruba 3 mm a vaří se 3 - 5 minut

 

Nejprodávanější

19
6911969
Značky

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.