Rýžovar ETA Granello

Kód: ETA313990000
1 399 Kč –10 %
Rýžovar ETA Granello
1 399 Kč –10 % 1 264 Kč / Ks
Skladem (3 Ks)

V praktickém rýžovaru ETA Granello připravíte nejen sypkou rýži nebo krémové risotto, ale také například luštěniny, polévky či kaše. Plně automatický rýžovar má nádobu s nepřilnavým povrchem, funkci Keep Warm a poklici s otvorem pro únik páry. Disponuje integrovanou ochranou proti vyvaření vody a zapnutí bez nádoby, a tepelně izolovanými rukojeťmi. Ideální pro milovníky asijské i italské kuchyně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktický rýžovar ETA Granello ocení zejména milovníci asijské kuchyně, ale nejen ti - mimo rýže totiž umí dokonale připravit i luštěniny, polévky či kaše. V plně automatickém rýžovaru snadno připravíte sypkou rýži, ale i perfektní italské risotto.

V hliníkové nádobě s nepřilnavým povrchem o objemu 1,8 l lze uvařit až 1,2 kg syrové rýže, takže snadno a rychle připravíte přílohu pro celou větší rodinu. Díky funkci Keep Warm navíc po uvaření udrží obsah teplý, až do okamžiku servírování. Skleněná poklice má otvor pro výstup páry. Rýžovaru nechybí ani bezpečnostní funkce - nelze jej zapnout bez nádoby, má tepelně izolované rukojeti a integrovanou ochranu proti vyvaření vody. Perfektní pomocník do každé kuchyně.

Hlavní přednosti rýžovaru ETA Granello

  • Na rýži, luštěniny, kaše, polévky
  • Plně automatický provoz
  • Funkce Keep Warm pro udržení teploty po dovaření
  • Hliníková nádoba s nepřilnavým povrchem
  • Poklice s otvorem pro únik páry
  • Bezpečnostní pojistky
  • Tepelně izolované rukojeti
  • Pro zdravé a rychlé vaření

Obsah balení

  • Rýžovar
  • Odměrka o objemu 160 ml
  • Rýžová lžíce

Technické údaje

  • Příkon: 700 W
  • Objem nádoby: 1,8 l
  • Maximální kapacita rýže: 1,2 kg
  • Rozměry: 31,4 x 25 x 25,8 cm
  • Hmotnost: cca 2,3 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýžovary
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 3.42 kg
Typ produktu: Rýžovar
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: