Těstoviny Elicoidali RUMMO 500 g Kód: 748

49 Kč / ks 43 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno

Související produkty

Detailní popis produktu

Kvalitní těstoviny elicoidali jsou opravdovou delikatesou, která by neměla chybět v kuchyni žádného milovníka italské kuchyně! 

Rummo je značka těstovin vycházející z rodinné tradice. Těstoviny jsou vyrobeny na základě kvalitních surovin a tradiční receptury.

Složení: tvrdá pšenice - semolina

Doplňkové parametry

Druh těstovin: elicoidali
Hmotnost: 500 g
Požadované vlastnosti: semolínové
Těstoviny Pappardelle Tre Mulini 250 g
Doprava zdarma
49 Kč / ks

Pappardelle jsou 1 cm široké nudle stočené do klubka, které se při vaření rozvinou. Ideálně se hodí ke krémovým a tekutým omáčkám a k zároveň chuťově výrazným jídlům. Klasická...

Kód: 47
Těstoviny Paglia e Fieno Tre Mulini  250 g
Doprava zdarma
49 Kč / ks

Dvoubarevné nudle žluté a zelené barvy (díky špenátu) se hodí k masovým a zeleninovým omáčkám. Vaječné italské těstoviny si jednoduše zamilujete.

Kód: 48
Těstoviny Lasagne Tre Mulini 500 g
Doprava zdarma
59 Kč / ks

Lasagne značky Tre Mulini  jsou pláty vyrobeny ze semolinové mouky, vody a vajec. Nejoblíbenější jsou zapečené s boloňskou omáčkou a masovým ragú.

Kód: 210
Těstoviny Paglia e Fieno Tre Mulini 250 g 3+1
Akce Doprava zdarma
196 Kč24 %
149 Kč / ks

Vaječné italské těstoviny Tre Mulini ve výhodném balení 3+1 ZDARMA . Paglia e Fieno jsou dvoubarevné široké těstoviny. Balení obsahuje žluté a zelené těstoviny (s příměsí...

Kód: 265

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo Italská polečnost Rummo je mistrem ve výrobě těstovin již od roku 1846.  Dlouholetá tradice a originální receptura zajišťuje tu nejvyšší kvalitu pravých italských těstovin. V jejich sortimentu naleznete různé druhy těstovin například Rigatoni, Elicoidali, Conchiglie Rigate a spoustu dalších. Všechny vynikají neobyčejnou chutí a kvalitou, což je dáno zkušenostmi a osobním přístupem.