GRILY TEFAL nyní -15%!
Využijte do konce měsíce slevu a pořiďte si domů praktický gril!

Rizoto

10 položek celkem
Olivový olej extra panenský IL Casolare 2x1 l
Akce
598 Kč –10 %
538 Kč
Kód: 227
Olivový olej extra panenský IL Casolare 1 l
Tip
299 Kč
Kód: 19
Extra panenský olivový olej Farchioni 1 l
Tip
Ihned k odeslání
Kód: 10201
259 Kč
Kód: 10201
Extra panenský olivový olej BIO Farchioni 1 l
Tip
299 Kč
Kód: 16462
Sušené houby Jidášovo ucho 100 g
Ihned k odeslání
Kód: 1202
49 Kč
Kód: 1202
Olivový olej BIO extra panenský IL Casolare 0,75 l
Tip
299 Kč
Kód: 636
Extra panenský olivový olej BIO Farchioni 1 l [EXP]
Akce
299 Kč –10 %
269 Kč
Kód: 99334
Pánev Profi Resist WMF 28 cm
ZdarmaZdarma
Ihned k odeslání
Kód: 1756286411
3 309 Kč
Kód: 1756286411
Nůž na sýr Profi Plus WMF 15 cm
Ihned k odeslání
Kód: 1871656030
839 Kč
Kód: 1871656030

Rizoto je velmi oblíbeným pokrmem. Ať již se jedná o to typicky české nebo tradiční italské rizoto, základem je dobrá kvalitní rýže. K nejznámějším odrůdám patří rýže Arborio, Vialone a Carnaroli, které všechny obsahují vysoký podíl škrobu a díky tomu jsou pro přípravu rizota ideální. Dalším důležitým krokem je vaření rýže. Postup jak správně uvařit rýži se liší pro přípravu českého rizota, kde se rýže vaří zvlášť a pro přípravu italského, kde se rýže vaří přímo s ostatními ingrediencemi al dente, takzvaně na skus. Pokud budete připravovat například české rizoto s kuřecím masem, můžete použít rýžovar, který vám zajistí perfektní uvaření rýže při každém použití.

REC safranove rizoto