Rizoto

Rizoto je velmi oblíbeným pokrmem. Ať již se jedná o to typicky české nebo tradiční italské rizoto, základem je dobrá kvalitní rýže. K nejznámějším odrůdám patří rýže Arborio, Vialone a Carnaroli, které všechny obsahují vysoký podíl škrobu a díky tomu jsou pro přípravu rizota ideální. Dalším důležitým krokem je vaření rýže. Postup jak správně uvařit rýži se liší pro přípravu českého rizota, kde se rýže vaří zvlášť a pro přípravu italského, kde se rýže vaří přímo s ostatními ingrediencemi al dente, takzvaně na skus. Pokud budete připravovat například české rizoto s kuřecím masem, můžete použít rýžovar, který vám zajistí perfektní uvaření rýže při každém použití.

REC safranove rizoto

 

 
39
27591392759
Značky
 
 
 

Stránka 1 z 1 - 34 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 34 položek celkem