Příslušenství pro vakuovačky

Nejprodávanější

5 položek celkem
folie do vakuovačky profi cook 2 role
599 Kč

Fólie do vakuovačky Profi Cook udrží vůni, chuť a šťavnatost připravovaného jídla . Jsou kompatibilní i s vakuovačkami jiných snaček a jejich výhodou je, že si můžete...

Sáčky do vakuovačky Guzzanti 28 x 40 cm 50 ks
Tip
599 Kč

Sáčky do vakuovačky Guzzanti jsou vyrobeny z odolného pevného materiálu s drážkami pro maximální odsátí vzduchu. Rozměr sáčku je 28 x 40 cm a v balení je 50 ks . Sáčky do...

Sáčky do vakuovačky Guzzanti 20 x 30 cm 50 ks b
399 Kč

Sáčky do vakuovačky Guzzanti slouží pro uskladnění surovin a vaření metodou Sous Vide. Mají zvýšenou pevnost a jsou vybaveny pomocnými drážkami pro maximální odsátí...

Sáčky do vakuovačky Sous Vide Steba 28 x 40 cm 50 ks
Tip
669 Kč

Sáčky do vakuovačky Steba slouží pro uskladnění surovin a vaření metodou Sous Vide. Mají zvýšenou pevnost a jsou vybaveny pomocnými drážkami pro maximální odsátí...

Sáčky do vakuovačky Profi Cook 28 x 40 cm 50 ks
749 Kč

Sáčky do vakuovačky Profi Cook jsou vyrobeny z odolného pevného materiálu, který umožňuje maximální odsátí vzduchu. Rozměr sáčku je 28 x 40 cm a v balení je 50 ks . Sáčky...

Vakuovací fólie a vakuovací sáčky jsou skvělé pro vakuování potravin - skladování potravin ve vakuu, díky čemuž zůstávají potraviny déle čerstvé a prodlouží se jejich trvanlivost. Také je využijete při metodě vaření Sous Vide, skladování potravin v chladničce a v mrazáku. Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu odolného proti protržení. Sáčky do vakuovačky nabízíme v různých velikostech a objemech, z fólie do vakuovačky si pomocí vakuovačky dokážete vytvořit právě takovou velikost jakou zrovna potřebujete.

Vakuovačka ze sáčku vysaje vzduch. Díky vakuovému balení potravin chráníte potraviny před bakteriemi a plísněmi, zachováte jejich barvu a chuť, potřebné živiny a nutriční hodnoty. Pomalé vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě zachová v pokrmu maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Více o metodě vaření Sous-Vide najdete v našem článku, kde jsou i sous vice teploty a časy pro různé typy potravin.