Pánev WOK Reserve Collection Tefal 28 cm

Kód: TEFH9031946
Značka: Tefal
1 499 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

WOK pánev Tefal o průměru 28 cm je vyrobena z tvrzeného anodizovaného hliníku a její vnitřní nepřilnavý povrch je posílen titanem, který je tvrzený minerální podkladovou vrstvou. Indikátor teploty Thermo-Spot® zčervená při dosažení optimální teploty.

Ergonomická rukojeť je vyrobena z nerezové oceli a umožňuje tak bezpečný a pohodlný úchop. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů, do trouby i do myčky nádobí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo CZ_indukce CZ_domycky CZ_dotrouby180

POPIS

WOK pánev z kolekce Reserve Collection od výrobce Tefal je vyrobena z tvrzeného anodizovaného hliníku - tato technologie umožňuje lepší vedení tepla, vyšší odolnost, a tím delší životnost. Vnitřní nepřilnavý povrch je posílen titanem, který je tvrzený minerální podkladovou vrstvou. Indikátor teploty Thermo-Spot® zčervená při dosažení optimální teploty.

Nerezová rukojeť je nýtovaná, ergonomicky tvarovaná a umožňuje tak bezpečný a pohodlný úchop. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby do 250°C a do myčky nádobí.

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Materiál: titan, hliník, nerezová ocel

Barva: černá

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pánev je vyrobena z hliníku s nepřilnavým povrchem posíleným titanem.

Obsahuje indikátor teploty Thermo-SpotTM - po dosažení optimální teploty kruh uprostřed pánve zčervená.

Díky použitým materiálům se jednoduše čistí ručně, ale je vhodná i do myčky nádobí.

Pánev je vhodná na všechny typy vařičů i do trouby na zapékání.

ergonomickou rukojeť s lesklou nerezovou částí.

Možnost používat i kovové kuchyňské náčiní. 

Perfektní rozvod tepla zajišťuje rovnoměrné vaření.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku a indukci 

Vhodné do myčky na nádobí: Ano

Vhodné do trouby: Ano, do 250°C

Kuřecí stir fry

KUŘECÍ STIR-FRY

Ingredience

80 ml sójové omáčky, 60 ml sladké chilli omáčky, lžíce cukru, 2 lžíce rýžového octa, 3 kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky (každé prso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných tenkých čínských nudlí (hokkien, pokud nemáte, můžete použít i rýžové nudle), 60 ml slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku (nakrájené na tenké plátky), 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru, 2 menší brokolice (rozkrojené na třetiny), cibule (nakrájená na jemno), červená sladká paprika (nakrájená na jemno)

Postup

1. Zamíchejte v míse sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, cukr a rýžový ocet. Přidejte plátky kuřete, řádně promíchejte a nechte marinovat v lednici aspoň 15 minut.

2. Mezitím uvařte nudle podle návodu. Sceďte, dejte stranou a přikryjte, ať zůstanou teplé. 

3. Pánev wok rozpalte a rozehřejte na ní 1 a půl lžíce oleje. Jakmile se z pánve začne kouřit, osušte kousky kuřete (marinádu nechte stranou) a rychle opékejte na 2 části, každou zhruba  3 - 4 minuty do zlatova. Opatrně vytřete wok pánev papírovou utěrkou.

4. Do pánve wok dejte zbylou marinádu a přiveďte k varu, nechte 1 minutu bublat a potom dejte marinádu stranou. Opět vytřete pánev kuchyňskou utěrkou.

5. Rozehřejte zbylý olej a rozpalte wok na vysokou teplotu. Rychle osmahněte česnek, zázvor, brokolici, cibuli a sladkou papriku (cca 1 minutu). Vraťte do pánve kuře a marinádu a nechte ještě 2 minuty opékat, aby se vše řádně prohřálo. Servírujte ihned s připravenými nudlemi.

VIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEMVIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM

Ingredience

100 g třtinového cukru, 800 g vepřového boku bez kosti (nakrájený na 3cm kousky), 250 ml kokosové vody, 2 stroužky česneku (nasekané na jemno), 2 lžíce rybí omáčky, 1/4 lžičky mletého bílého pepře, vařená rýže k podávání

Na mrkvový salátek

1 mrkev (oškrábaná, nakrájená na dlouhé tenké proužky), 60 ml rýžového octa, 1 lžíce cukru, 1/4 lžičky soli, čerstvý koriandr, čerstvá máta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Připravte si salátek. Smíchejte mrkev, rýžový ocet, cukr a sůl v misce. Dejte stranou, občas promíchejte. Nechte minimálně 20 minut odležet, aby se rozvinuly všechny chutě. 

2. Mezitím nechte na pávi rozpustit cukr s 1 lžící vody. Vařte asi 4 - 5 minut dokud cukr nezkaramelizuje. Pozor, ale abyste ho nevařili příliš dlouhou, byl by jinak hořký.

3. Přidejte do pánve bůček a promíchejte s karamele. Vmíchejte kokosovou vodu a přiveďte k varu. Pak přidejte česnek, rybí omáčku a pepř. Vařte na mírném ohni, dokud se omáčka nezredukuje a maso bude měkké. Bude to trvat zhruba hodinu a půl. 

4. Osušte mrkev a promíchejte ji v míse s koriandrem, mátou a chilli. Podávejte ke karamelizovanému bůčku s vařenou rýží. 

Zdroj receptů a obrázků k receptům: www.taste.com.au

CO DÁL? 

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Tefal nebo na další podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: