Sleva 10% na celý nákup, v košíku zadejte kód SLEVA10

Pánev WOK Everest Tefal 28 cm

Kód: TEFC6361902
989 Kč / ks
Skladem (> 2 ks)

Pánev WOK Tefal s průměrem 28 cm je vyrobena z hlinku a velmi kvalitních a odolných materiálů bez škodlivých PFOA, olova a kadmia. Wok má indikátor teploty Thermo-Spot. Povrch je extrémně odolný díky Titanium Mineralia+, který vydrží 2x déle. Pánev je vhodná na všechny typy vařičů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_elektrika CZ_plyn CZ_sklo CZ_indukce CZ_domycky CZ_dotrouby180

POPIS

Pánev WOK Everest od výrobce Tefal je vyrobena z hliníku. Má extrémně odolný povrch díky díky Titanium Mineralia+, který vydrží 2x déle. Má indikátor teploty Thermo-SpotTM, který po dosažení optimální teploty zčervená. Perfektně rozvádí teplo, takže jídlo bude rovnoměrně připravené. Pokrmy se ani při intenzivním používání pánve nepřichytí. Pánev je odolná vůči deformacím. Rukojeť je ergonomická a je potažena protiskluzovou částí pro bezpečnou manipulaci. Díky použitým materiálům se pánev snadno čistí po tekoucí vodou. Pánev není vhodná do myčky na nádobí.

Pánve Tefal Everlast jsou zdravotně nezávadné, neobsahují PFOA, olovo, kadmium ani jiné karcinogenní látky. Jsou vhodné na všechny typy vařičů i pro zapékání v troubě (do teploty 175°C) .

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Materiál: hliník

Barva: černá

Země původu: Francie

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pánev je vyrobena z odolného hliníku.

Má extrémně odolný povrch díky díky Titanium Mineralia+, který vydrží 2x déle

Obsahuje indikátor teploty Thermo-SpotTM - po dosažení optimální teploty kruh uprostřed pánve zčervená.

Pánve Tefal jsou zdravotně nezávadné, neobsahují PFOA, olovo, kadmium ani jiné zdraví škodlivé látky.

Díky kvalitním použitým materiálům se snadno čistí ručně.

Pánev je vhodná na všechny typy vařičů i do trouby (do 175 °C) na zapékání pokrmů.

ergonomickou rukojeť, je potažena protiskluzovou částí pro bezpečnou manipulaci.

Perfektní rozvod tepla zajišťuje rovnoměrné vaření.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku a indukci 

Vhodné do myčky: Ne

Vhodné do trouby: Ano, do 175 °C

Kuřecí stir fry

KUŘECÍ STIR-FRY

Ingredience

80 ml sójové omáčky, 60 ml sladké chilli omáčky, lžíce cukru, 2 lžíce rýžového octa, 3 kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky (každé prso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných tenkých čínských nudlí (hokkien, pokud nemáte, můžete použít i rýžové nudle), 60 ml slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku (nakrájené na tenké plátky), 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru, 2 menší brokolice (rozkrojené na třetiny), cibule (nakrájená na jemno), červená sladká paprika (nakrájená na jemno)

Postup

1. Zamíchejte v míse sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, cukr a rýžový ocet. Přidejte plátky kuřete, řádně promíchejte a nechte marinovat v lednici aspoň 15 minut.

2. Mezitím uvařte nudle podle návodu. Sceďte, dejte stranou a přikryjte, ať zůstanou teplé. 

3. Pánev wok rozpalte a rozehřejte na ní 1 a půl lžíce oleje. Jakmile se z pánve začne kouřit, osušte kousky kuřete (marinádu nechte stranou) a rychle opékejte na 2 části, každou zhruba  3 - 4 minuty do zlatova. Opatrně vytřete wok pánev papírovou utěrkou.

4. Do pánve wok dejte zbylou marinádu a přiveďte k varu, nechte 1 minutu bublat a potom dejte marinádu stranou. Opět vytřete pánev kuchyňskou utěrkou.

5. Rozehřejte zbylý olej a rozpalte wok na vysokou teplotu. Rychle osmahněte česnek, zázvor, brokolici, cibuli a sladkou papriku (cca 1 minutu). Vraťte do pánve kuře a marinádu a nechte ještě 2 minuty opékat, aby se vše řádně prohřálo. Servírujte ihned s připravenými nudlemi.

VIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEMVIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM

Ingredience

100 g třtinového cukru, 800 g vepřového boku bez kosti (nakrájený na 3cm kousky), 250 ml kokosové vody, 2 stroužky česneku (nasekané na jemno), 2 lžíce rybí omáčky, 1/4 lžičky mletého bílého pepře, vařená rýže k podávání

Na mrkvový salátek

1 mrkev (oškrábaná, nakrájená na dlouhé tenké proužky), 60 ml rýžového octa, 1 lžíce cukru, 1/4 lžičky soli, čerstvý koriandr, čerstvá máta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Připravte si salátek. Smíchejte mrkev, rýžový ocet, cukr a sůl v misce. Dejte stranou, občas promíchejte. Nechte minimálně 20 minut odležet, aby se rozvinuly všechny chutě. 

2. Mezitím nechte na pávi rozpustit cukr s 1 lžící vody. Vařte asi 4 - 5 minut dokud cukr nezkaramelizuje. Pozor, ale abyste ho nevařili příliš dlouhou, byl by jinak hořký.

3. Přidejte do pánve bůček a promíchejte s karamele. Vmíchejte kokosovou vodu a přiveďte k varu. Pak přidejte česnek, rybí omáčku a pepř. Vařte na mírném ohni, dokud se omáčka nezredukuje a maso bude měkké. Bude to trvat zhruba hodinu a půl. 

4. Osušte mrkev a promíchejte ji v míse s koriandrem, mátou a chilli. Podávejte ke karamelizovanému bůčku s vařenou rýží. 

Zdroj receptů a obrázků k receptům: www.taste.com.au

CO DÁL? 

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Tefal nebo na další podobné produkty

Doplňkové parametry

Kategorie: Wok pánve
Záruka: 2 roky
Typ produktu: WOK pánev
Průměr: 28 cm
Materiál: Hliník
Vlastnosti: Vhodné do trouby, Vhodné na indukci
EAN: 3168430269378

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: