Pánev WOK Cast LT1089 Lamart šedá 28 cm

Kód: 42002277CHEF
519 Kč –32 %
Keramická pánev WOK Cast LT1089 Lamart šedá 28 cm
519 Kč –32 % 353 Kč / ks 292 Kč bez DPH
Vyprodáno

Pánev WOK je vyrobena z kvalitního hliníku a je opatřena nepřilnavým keramickým vnitřním povrchem pro zdravé vaření s minimem tuku. Rychlý rozvod tepla, úspora energie, snadná údržba a čištění. Průměr pánve wok je 28 cm a výška 8 cm. Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce, do myčky a do trouby. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_plyn CZ_elektrika CZ_sklo CZ_indukce CZ_domycky  CZ_dotrouby220

POPIS

Pánev WOK LT1089 z řady Cast od výrobce Lamart je vyrobena z kvalitního hliníku a je opatřena keramickým nepřilnavým vnitřním povrchem, který zabraňuje přichytávání vařeného pokrmu a umožňuje zdravé vaření s malým množstvím tuku a rychlý rozvod tepla. Díky tomu uspoříte elektrickou energii při vaření i čas.

Keramický povrch je ekologický, neobsahuje PTFE ani PFOA. Při přehřátí pánve se z povrchu nevypařují žádné toxické výpary. Pánev je odolná proti mechanickému poškození a vůči vysokým teplotám až 320 °C. Pánev je vhodná do trouby do 220 °C, na všechny typy vařičů včetně indukce a do myčky na nádobí.

SPECIFIKACE

Průměr: 28 cm

Výška: 8 cm

Materiál: hliník, keramický vnitřní porvrch

Barva: šedá, černá

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Pánev je vyrobena z kvalitního hliníku. 

Nepřilnavý keramický vnitřní povrch pro zdravé vaření s minimem tuku a rychlý rozvod tepla.

Keramický povrch je ekologický.

Pánev je odolná vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození.

Úspora elektrické energie díky výborné tepelné vodivosti.

Snadná údržba a čištění.

Vhodná na všechny typy vařičů, do myčky a do trouby.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku a indukci

Vhodné do trouby: Ano, do 220 °C

Vhodná do myčky: Ano

NÁVOD K POUŽITÍ

Před prvním použitím

Pro zachování kvality nádobí, je nutno dodržet následující doporučení. Vyjměte nádobí z krabice a odstraňte veškerý obalový materiál (včetně případné adhezní fólie, samolepky, papíru atd.) z výrobku.

Před prvním použitím umyjte části, které přijdou do styku s potravinami, v horké vodě s přídavkem saponátu, důkladně opláchněte čistou vodou a vytřete do sucha, případně nechte vyschnout. Lehce ubrouskem vytřete vnitřní plochu tukem nebo olejem.

Použití

Nádobí můžete používat na jakémkoliv zdroji tepla – indukční desky, sklokeramické desky, el. plotýnky nebo plyn případně také venkovní grily. U plynu doporučujeme užití litinové rozptylovací plotýnky plamene z důvodu jednodušší údržby dna výrobku.

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ

Během používání se nedotýkejte nádoby (vyjma plastových držadel), protože je HORKÁ! Použijte při manipulaci ochranné rukavice! Obzvlášť dejte pozor na to, aby se nádoby nedotýkaly děti a nesvéprávné osoby!

Vlivem vysoké teploty může dojít k poškození plastové rukojeti pánve, např. při umístění rukojeti do blízkosti hořáku, žhavicí spirály, stěny trouby apod.

Při použití ostrých kovových nástrojů (např. nůž, vidlička) může dojít k poškození (poškrábání, proříznutí) povrchu.

Při použití drsných a agresivních čistících prostředků může dojít k poškození povrchu (např. žíravé prostředky na čištění trub).

Při neopatrné manipulaci (např. s víkem) může dojít k poškození povrchu (otlučením).

Vlivem nastavení přes příliš vysoké teploty zdroje tepla, může dojít k poškození povrchu (spálení).

Kuřecí stir fry

KUŘECÍ STIR-FRY

Ingredience

80 ml sójové omáčky, 60 ml sladké chilli omáčky, lžíce cukru, 2 lžíce rýžového octa, 3 kuřecí prsa nakrájená na tenké plátky (každé prso o hmotnosti asi 170 g), 450 g vaječných tenkých čínských nudlí (hokkien, pokud nemáte, můžete použít i rýžové nudle), 60 ml slunečnicového oleje, 2 stroužky česneku (nakrájené na tenké plátky), 2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru, 2 menší brokolice (rozkrojené na třetiny), cibule (nakrájená na jemno), červená sladká paprika (nakrájená na jemno)

Postup

1. Zamíchejte v míse sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, cukr a rýžový ocet. Přidejte plátky kuřete, řádně promíchejte a nechte marinovat v lednici aspoň 15 minut.

2. Mezitím uvařte nudle podle návodu. Sceďte, dejte stranou a přikryjte, ať zůstanou teplé. 

3. Pánev wok rozpalte a rozehřejte na ní 1 a půl lžíce oleje. Jakmile se z pánve začne kouřit, osušte kousky kuřete (marinádu nechte stranou) a rychle opékejte na 2 části, každou zhruba  3 - 4 minuty do zlatova. Opatrně vytřete wok pánev papírovou utěrkou.

4. Do pánve wok dejte zbylou marinádu a přiveďte k varu, nechte 1 minutu bublat a potom dejte marinádu stranou. Opět vytřete pánev kuchyňskou utěrkou.

5. Rozehřejte zbylý olej a rozpalte wok na vysokou teplotu. Rychle osmahněte česnek, zázvor, brokolici, cibuli a sladkou papriku (cca 1 minutu). Vraťte do pánve kuře a marinádu a nechte ještě 2 minuty opékat, aby se vše řádně prohřálo. Servírujte ihned s připravenými nudlemi.

VIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEMVIETNAMSKÝ KARAMEIZOVANÝ VEPŘOVÝ BŮČEK S RÝŽÍ A MRKVOVÝM SALÁTKEM

Ingredience

100 g třtinového cukru, 800 g vepřového boku bez kosti (nakrájený na 3cm kousky), 250 ml kokosové vody, 2 stroužky česneku (nasekané na jemno), 2 lžíce rybí omáčky, 1/4 lžičky mletého bílého pepře, vařená rýže k podávání

Na mrkvový salátek

1 mrkev (oškrábaná, nakrájená na dlouhé tenké proužky), 60 ml rýžového octa, 1 lžíce cukru, 1/4 lžičky soli, čerstvý koriandr, čerstvá máta, čerstvá chilli paprička (nasekaná na drobno)

Postup

1. Připravte si salátek. Smíchejte mrkev, rýžový ocet, cukr a sůl v misce. Dejte stranou, občas promíchejte. Nechte minimálně 20 minut odležet, aby se rozvinuly všechny chutě. 

2. Mezitím nechte na pávi rozpustit cukr s 1 lžící vody. Vařte asi 4 - 5 minut dokud cukr nezkaramelizuje. Pozor, ale abyste ho nevařili příliš dlouhou, byl by jinak hořký.

3. Přidejte do pánve bůček a promíchejte s karamele. Vmíchejte kokosovou vodu a přiveďte k varu. Pak přidejte česnek, rybí omáčku a pepř. Vařte na mírném ohni, dokud se omáčka nezredukuje a maso bude měkké. Bude to trvat zhruba hodinu a půl. 

4. Osušte mrkev a promíchejte ji v míse s koriandrem, mátou a chilli. Podávejte ke karamelizovanému bůčku s vařenou rýží. 

Zdroj receptů a obrázků k receptům: www.taste.com.au

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Lamart nebo na podobné produkty dalších značek.

Doplňkové parametry

Kategorie: DELETE
Záruka: 3 roky
Barva: šedá
Materiál: hliníkové
Požadované vlastnosti: Indukční ohřev, vhodné do trouby
Průměr: 28 - 29 cm
Typ: wok, s plochým dnem, Woky na indukci
Vhodné do myčky: ano
Vhodné do trouby: ano do 220°C
? Vhodné pro: klasické sporáky + indukce
Výška: 8 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Keramická pánev WOK Cast LT1089 Lamart šedá 28 cm Keramická pánev WOK Cast LT1089 Lamart šedá 28 cm
5
JL Avatar autora | 9.5.2018
jsem velice spokojená. Pánev je ještě pěknější než na obrázku. Přišla v pořádku i s kořením. Super rychlost dodání zboží.

Francouzská značka Lamart nese jméno Piera Lamarta. Tento výrobce se zaměřuje výhradně na kuchyňské vybavení a nádobí, které se vyznačuje vysokou úrovní zpracování a moderním designem. Nádobí Lamart má dlouhou životnost, je funkční a je vyrobeno v souladu s novými trendy ve vaření. Jídlo v nádobí Lamart připravíte rychle, chutně a zdravě.

V sortimentu najdete například pánve, hrnce, nože, zapékací mísy, kuchyňské náčiní a další pomocníky do vaší kuchyně jako třeba potravinové dózy, kuchyňské váhy, prkénka na krájení atd. Nechybí ani příbory, mlýnky na sůl a pepř a kořenky. 

VYBÍREJTE I PODLE TYPU:

Param_brand_hrnce_LAMParam_brand_panve_LAM Param_brand_sady_LAM Param_brand_noze_LAM Param_brand_nacini_LAMParam_brand_prkenka_LAMParam_brand_dozy_LAM Param_brand_pribory_LAMParam_brand_mlynky_LAM Param_brand_konvice_LAM Param_brand_vahy_LAM Param_brand_pekace_LAM