Omáčník s podšálkem MIKASA modrá

Kód: MIKAPB0101
1 060 Kč –43 %
Omáčník s podšálkem MIKASA modrá
1 060 Kč –43 % 599 Kč / ks
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Lesklý omáčník s podšálkem v tmavě modré barvě má rozměr 16 x 10 cm a výšku 9,4 cm. Je vyroben z odolného porcelánu a je vhodný do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Omáčník od výrobce Mikasa je vyroben z odolného porcelánu v tmavě modré barvě. Omáčník má tvar kapky a jeho součástí je i podšálek. Ideální na servírování omáček k hlavním chodům, na sladké přelivy nebo na dresinky do salátů. Omáčník je opatřen praktickým uchem a výlevkou. Jeho rozměr je 16 x 10 cm a výška 9,4 cm. Omáčník i podšálek jsou vhodné do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.

SPECIFIKACE

Délka: 16 cm

Šířka: 10 cm

Výška: 9,4 cm

Barva: tmavě modrá

Materiál: porcelán

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Omáčník je vyroben z kvalitního a odolného porcelánu.

Krásný lesklý design.

Praktické ucho a výlevka.

Součástí je podšálek.

Vhodný do myčky na nádobí a do mikrovlnné trouby.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

Vhodné do mikrovlnné trouby: Ano

Domácí jogurtový dresink

RYCHLÝ JOGURTOVÝ DRESINK S BYLINKAMI

125 ml bílého jogurtu, 15 ml olivového oleje, 15 ml citronové šťávy, sůl, pepř, hrst čerstvých bylinek podle chuti

Postup:
Všechny ingredience smíchejte a nechte dresink vychladit v lednici. 

Podávejte jako dresink do salátu nebo k masu a hranolkům jako zdravější verzi tatarky.

TIP: Do tohoto dresinku můžete použít hladkolistou petrž, pažitku, bazalku, mátu, koprm, ale také česnek nebo jarní cibulku.
Zdroj receptu: http://www.stobklub.cz/recept/58091/sru/

HOUBOVÁ OMÁČKA K MASU

30 g másla, 1 najemno nasekaná středně velká cibule, 1 prolisovaný stroužek česneku, 200 g drobných žampionů, 125 ml suchého bílého vína, 150 ml smetany ke šlehání (33%), 150 ml smetany na vaření (12%), sůl, pepř

Postup:
1. Na středním plameni rozpusťte na pánvi 30 g másla.

2. Orestujte najemno nasekanou středně velkou cibuli a hruba pět minut ji míchejte a smažte (do změknutí). 

3. Přidejte prolisovaný stroužek česneku a 200 g drobných žampionů (nejlépe hnědých) nakrájených na tenké plátky. Promíchávejte 3 - 4 minuty, aby houby změkly.

4. Přilijte suché bílé víno, přiveďte vše k varu a stáhněte oheň. Nechte 2 - 3 minuty probublávat.

5. Pak vmíchejte obě smetany a opět přiveďte k varu. Nechte zlehka 10 minut vařit, aby se omáčka zredukovala na polovinu.

6. Osolte, opepřete podle chuti a podávejte k masu.

TIP: V sezóně vyzkoušejte omáčku z hřibů.
Zdroj receptu: www.apetitonline.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky pro servírování
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: