Nože Zwilling Miyabi řada 5000MCD

7 položek celkem
Japonský nůž na maso Chutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 16 cm
ZdarmaZdarma
Kód: 34372-161
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 5000MCD 9 cm
ZdarmaZdarma
Kód: 34372-091
Japonský nůž Santoku Zwilling Miyabi 5000MCD 18 cm
ZdarmaZdarma
12 205 Kč
Kód: 34374-181
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
ZdarmaZdarma
12 819 Kč
Kód: 34373-241
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 20 cm
ZdarmaZdarma
Kód: 34373-201

Nože Zwilling Miyabi z řady 5000MCD mají extrémně tvrdé jádro z mikrokarbidové práškové oceli. Čepele nožů se skládají ze 101 vrstev nerezové oceli, která je kalena mrazem pro tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Čepele mají unikátní damascénský (květinový) design a úzký japonský tvar. Ostří je broušeno ručně třífázovým tradičním japonským způsobem do tvaru V (klínový výbrus). Pohodlné rukojeti ve tvaru D jsou vyrobeny z břízy Masur a zajišťují dokonalé vyvážení a pohodlnou práci s nožem. 

Vyberte si japonský nůž Shotoh, který je ideální na zeleninu a na špikování masa, nůž Chutoh nebo Gyutoh pro pohodlné plátkování a porcování masa, japonský nůž Santoku, který má univerzální využití a používá se především v asijské kuchyni pro krájení zeleniny a masa na tenké nudličky pro následnou úpravu na pánvi WOK. Nebo zvolte nůž Sujihiki, který vám usnadní porcování syrového masa, ryb a filetování.