Nože Zwilling Miyabi řada 5000MCD

7 položek celkem
Japonský nůž na maso Chutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 16 cm
ZdarmaZdarma
9 675 Kč

Japonský nůž na maso Chutoh  má čepel o délce 16 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34372-161
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 5000MCD 9 cm
ZdarmaZdarma
7 490 Kč

Japonský nůž na zeleninu Shotoh  má čepel o délce 9 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34372-091
Japonský nůž Santoku Zwilling Miyabi 5000MCD 18 cm
ZdarmaZdarma
12 205 Kč

Japonský nůž Santoku  má vysokou  čepel o délce 18 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34374-181
Japonský filetovací nůž Sujihiki Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
ZdarmaZdarma
12 205 Kč

Japonský filetovací nůž Sujihiki  má úzkou dlouhou  čepel o délce 24 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové...

Kód: 34378-241
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 24 cm
ZdarmaZdarma
12 819 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh má čepel o délce 24 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34373-241
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 20 cm
ZdarmaZdarma
12 205 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh má čepel o délce 20 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34373-201
Japonský nůž na zeleninu Shotoh Zwilling Miyabi 5000MCD 13 cm
ZdarmaZdarma
8 719 Kč

Japonský nůž na zeleninu Shotoh  má čepel o délce 13 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34372-131

Nože Zwilling Miyabi z řady 5000MCD mají extrémně tvrdé jádro z mikrokarbidové práškové oceli. Čepele nožů se skládají ze 101 vrstev nerezové oceli, která je kalena mrazem pro tvrdost 63 HRC (Rockwellovy stupnice). Čepele mají unikátní damascénský (květinový) design a úzký japonský tvar. Ostří je broušeno ručně třífázovým tradičním japonským způsobem do tvaru V (klínový výbrus). Pohodlné rukojeti ve tvaru D jsou vyrobeny z břízy Masur a zajišťují dokonalé vyvážení a pohodlnou práci s nožem. 

Vyberte si japonský nůž Shotoh, který je ideální na zeleninu a na špikování masa, nůž Chutoh nebo Gyutoh pro pohodlné plátkování a porcování masa, japonský nůž Santoku, který má univerzální využití a používá se především v asijské kuchyni pro krájení zeleniny a masa na tenké nudličky pro následnou úpravu na pánvi WOK. Nebo zvolte nůž Sujihiki, který vám usnadní porcování syrového masa, ryb a filetování.