Nože s délkou ostří 24 cm a více

6 položek celkem
Zwilling Miyabi 4000 FC Gyutoh, 24 cm
ZdarmaZdarma
Na objednávku (3 ks)
Kód: 33951-241
4 649 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 4000 FC Gyutoh s čepelí o délce 24 cm ze speciální oceli, která...

Kód: 33951-241
Japonský nůž De Buyer 26,5 cm
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele (10 ks)
Kód: 4270.26
9 499 Kč

Japonský nůž De Buyer má čepel dlouhou 26,5 cm vyrobenou z jednoho kusu speciální nožířské nerezové oceli .  Univerzální využití. Rukojeť je pevná, lehká pro přirozené a...

Kód: 4270.26
Kuchařský nůž Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele (10 ks)
Kód: 4281.26
2 499 Kč

Kuchařský nůž  De Buyer má vysokou   čepel dlouhou 26 cm vyrobenou vysoce kvalitní německé nožířské oceli. Extrémní ostrost, unikátní systém vyvážení nože podle potřeby...

Kód: 4281.26
Nůž na chléb Fibre Karbon 2 De Buyer 26 cm
Trvale zlevněno
2 099 Kč –39 %
Skladem u dodavatele (10 ks)
Kód: 4286.26
1 290 Kč

Nůž na chléb  De Buyer má vroubkované ostří dlouhé 25,6 cm vyrobeno vysoce kvalitní německé nožířské oceli. Extrémní ostrost, unikátní systém vyvážení nože podle potřeby...

Kód: 4286.26
Nůž na lososa Professional S Zwilling 31 cm
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele (1 ks)
Kód: 31122-311
4 220 Kč

Nůž na lososa Zwilling má dlouhou flexibilní  čepel o délce 31 cm . Ideální na krájení velmi tenkých plátků lososa nebo šunky. Nůž má plnou střenku a nýtovanou rukojeť....

Kód: 31122-311
Plátkovací nůž Professional S Zwilling 26 cm
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele (5 ks)
Kód: 31020-261
3 219 Kč

Plátkovací nůž Zwilling má dlouhou rovnou čepel o délce 26 cm . Ideální na porcování masa. Nůž má plnou střenku a nýtovanou rukojeť. Doporučujeme ruční mytí.

Kód: 31020-261

Nože s délkou ostří 24 cm a více patří mezi velké nože. Najdete zde například filetovací nože, porcovací nože, nože na chléb, které jsou opatřeny zubatým ostřím. Jsou zde ale také nože s velmi dlouhým ostřím tzv. plátkovací nože, které jsou vhodné na plátkování masa na tenké plátky.