Napařovací vložka do hrnce Sensation Zwilling 24 cm

Kód: 66000-724
Akce
Značka: Zwilling
ZdarmaZdarma
Napařovací vložka do hrnce Sensation Zwilling 24 cm
3 899 Kč / ks
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Napařovací vložka do hrnců Zwilling o průměru 24 cm je vyrobena z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10. Ergonomická ucha se nezahřívají a mají protiskluzový povrch pro bezpečnou manipulaci. Ideální na vaření v páře a blanšírování. Vhodné do myčky na nádobí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ_domycky 

POPIS

Nerezová napařovací vložka do hrnce tzv. pařák z řady Sensation od výrobce Zwilling s průměrem 24 cm je vyrobena z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 a má speciální povrchovou úpravu pro dlouhotrvající lesk. Nerezová ocel nechytá pachy ani chutě, je hygienický, odolná proti korozi, snadno se udržuje a čistí. Napařovací vložka je opatřena dvěma úchopy, které jsou ergonomicky tvarované a mají protiskluzový povrch pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Pařák má široký okraj pro snadné vylévání obsahu. Navíc se ucha při vaření nezahřívají. 

Napařovací vložka do hrnce Sensation Zwilling 24 cm

Napařovací vložka je ideální na vaření v páře (brambory, batáty, květák, brokolice atd.) nebo blanšírování (např. chřest, fazolky). Pařák Zwilling je originálním příslušenstvím pro hrnce Zwilling o průměru 24 cm. 

SPECIFIKACE

Průměr: 24 cm

Materiál: nerezová ocel 18/10

Barva: stříbrná

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Napařovací vložka do hrnce je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi a poškrábání, je hygienická, nechytá pachy ani chutě a snadno se čistí.

Speciální povrchová úprava pro dlouhotrvající lesk.

Široký okraj pro pohodlné slévání.

Ergonomická ucha, která se nezahřívají a mají protiskluzový povrch.

Pařák je ideální pro vaření v páře a blanšírování.

Vhodné do myčky na nádobí.

minus

Vyšší pořizovací cena.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

CO JE BLANŠÍROVÁNÍ?

Blanšírování je kuchařská technika, která je používá zejména při přípravě zeleniny. Spočívá v ponoření zeleniny do horké vody (tzv. krátké spaření) nebo uvaření na skus a následném ochlazení ve studené vodě s ledem. Díky tomu se v zelenině zachová maximum vitamínů a zelenina si uchová svou barvu. Některé druhy zeleniny se pak snadněji loupají. 

BLANŠÍROVANÝ CHŘEST S POŠÍROVANÝM VEJCEM

1 svazek zeleného chřestu, 3 lžíce másla, vejce (1 vejce na 1 porci), šťáva z 1 citronu,10 plátků pancetty (pancetta = italská slanina vyráběná z bůčku), sůl, čerstvě mletý pepř, lístky řapíkatého celeru, tymián

Blanšírovaný chřest s pošírovaným vejcem

1. Připravte si vodní lázeň na citronové máslo. Velký rendlík naplňte vodou, na něj usaďte menší tak, aby se dno vrchního hrnce nedotýkalo vodní hladiny a přiveďte vodu těsně pod bod varu. Do vrchního rendlíku dejte 3 lžíce másla spolu se šťávou z jednoho citronu. Až se máslo rozpustí, vše promíchejte a citronové máslo je hotové.

2. Další velký hrnec naplňte vodou, osolte ji a přiveďte k varu. Na pekáč nebo plech rozprostřete plátky pancetty a předehřejte troubu na 200 stupňů.

3. Chřestové oddenky omyjte a odstraňte jejich dřevnaté konce. Vezměte jeden chřestový oddenek, chytněte ho prsty jedné ruky pod hlavičkou, prsty druhé ruky za konec a ohněte jej. V místě, kde se rozlomí, je právě ona dřevnatá hranice. Pak zbavte tuhých konců i ostatní oddenky. Dejte je bokem.

4. Připravenou pancettu dejte do trouby a pečte ji dozlatova, dokřupava.

5. Připravte vejce. Pošírování vajec lze provádět několika technikami. Nejznámější je vyklepnout vejce přímo do vařícího vodního víru do hrnce. Do vody doporučujeme přidat trochu octa, aby se bílek obalil kolem žloutku a vejce drželo pohromadě.

6. Voda ve velkém hrnci vře, a tak může jít dovnitř nejprve chřest a hned za ním vejce. Obojímu stačí cca 4 minuty. Hotová vejce by měla na omak připomínat bochánek mozzarelly (bílek by měl být pevný, ale žloutek ještě tekutý). Chřest po vyjmutí z vody ochlaďte ve studené vodě s ledem, aby si zachoval krásnou zelenou barvu a křupavost.Servírujte chřest s křupavou pancettou a pošírovaným vejcem, které osolte a opepřete. Vše přelijte citronovým máslem, posypte tymiánem a lístky řapíkatého celeru. 
Zdroj receptu a obrázku k receptu: http://fresh.iprima.cz/recepty/blansirovany-chrest

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky Zwilling nebo na podobné produkty dalších značek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrnce
Záruka: 2 roky
EAN: 4009839310959
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Zwilling je známkou kvality a inovací. Zwilling je moderní společnost s dlouholetou tradicí sahající do roku 1731. Produkty Zwilling se vyznačují vysokou kvalitou, krásným designem a funkčností. Specializací společnosti je sofistikované kuchyňské vybavení jako jsou nože, příbory, hrnce, pánve, sklenice, kuchyňské náčiní atd. 

Kuchyňské nože Zwilling jsou vykovány z jednoho kusu speciální německé oceli s tvrdostí 57 - 63 HRC (Rockwellovy stupnice) a díky dlouhotrvající ostrosti, odolnosti a dokonalému vyvážení jsou oblíbené mezi šéfkuchaři po celém světě. Práce s noži Zwilling je bezpečná a velmi snadná. Jejich dlouhodobá ostrost je zajištěna ručním doostření, leštěním a kontrolou laserem. Vybrat si můžete kuchařský nůž, filetovací nůž, nůž na chléb, nůž na zeleninu nebo vám přijde vhod celá sada nožů v bloku? V nabídce máme i špičkové japonské nože Miyabi různých velikostí a zaměření.

VYBÍREJTE I PODLE TYPU:

Param_brand_hrnce_ZWParam_brand_panve_ZW Param_brand_sady_ZWParam_brand_noze_ZWParam_brand_ocilky_ZWParam_brand_stojany_ZWParam_brand_prkenka_ZW Param_brand_nacini_ZWParam_brand_pribory_ZW Param_brand_sklenice_ZW