Mlýnek na sůl černý, bukové dřevo 10 cm PARIS BISTRO Peugeot

Kód: PG24208
Značka: Peugeot
690 Kč –42 %
Mlýnek na sůl černý, bukové dřevo 10 cm PARIS BISTRO Peugeot
690 Kč –42 % 399 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Tradiční menší mlýnky známé z mnoha francouzských bister a restaurací nyní mohou francouzskou eleganci naservírovat i na váš stůl. Rukopis ruční výroby píše každému jednotlivému mlýnku vlastní příběh. Poetika při každém stolování – to jsou mlýnky PARIS Bistro.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční menší mlýnky známé z mnoha francouzských bister a restaurací nyní mohou francouzskou eleganci naservírovat i na váš stůl. Rukopis ruční výroby píše každému jednotlivému mlýnku vlastní příběh. Poetika při každém stolování – to jsou mlýnky PARIS Bistro.

  • Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na mletí hrubé soli
  • Z kvalitního bukového dřeva
  • Klasika z francouzských bister
  • Vyrobeno ve Francii
  • Mlýnky dodávány naplněné
  • Prodloužená záruka 5 let na tělo mlýnku.
  • Na mlecí mechanismus záruka doživotní

Podrobnosti o mlecím mechanismu na sůl Peugeot:

Mlecí mechanismus na sůl byl vyvinut speciálně pro mletí hrubé a suché mořské soli. Je zhotoven z nerezové oceli, a tak není ohrožen korozí, kterou by mohla způsobit sůl.

Jakou sůl použít?

Pro ideální chod a využití mlýnku doporučujeme zrnka hrubé soli o průměru do 4 mm. Používejte vždy hrubou sůl, a to buď suchou mořskou, nebo kamennou.

Peugeot, značka, která působí na trhu již od roku 1810, je symbolem francouzské gastronomie a životního stylu. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou vyráběny ve Francii ve vlastních provozech. Mlýnky jsou kompletovány ručně a následně velmi pečlivě kontrolovány. Bezchybné fungování je pro značku Peugeot samozřejmostí. Na mlecí mechanismy je poskytována celoživotní záruka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na koření
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Barva: Černá
Materiál: Dřevo
Rozměr: 10 cm
Typ produktu: Mlýnek
Série: Peugeot PARIS Bistro
Margin: E
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: