VÝPRODEJ SKLADU až -70%
Hrnce, pánve, nože a další pomůcky na vaření, pečení i stolování!

Mexické tortilly

Mexické tortilly jsou dvojího druhu - pšeničné a kukuřičné tortilly. Pšeničné tortilly se vyrábí z pšeničné mouky, jsou z pravidla větší a používají se na přípravu Fajitas (teplá pšeničná tortilla s kousky pečeného nebo grilovaného masa), Burrito (tortilla rozříznutá na polovinu a zavinutá do rožku) nebo Quesadillu (dvě tortilly, mezi kterými je nádivka např. z masa, cibule atd.).

Kukuřičné tortilly jsou vyrobeny z kukuřičné mouky, výhodou tedy je, že neobsahují lepek, jsou menší a využijete je při přípravě Tacos (kukuřičné tortilly přeložené na půl, které jsou plněné masovou nebo zeleninovou směsí), Nachos (kukuřičné tortilly nalámané na malé trojúhelníky, které se namáčejí do rajčatové salsy) nebo je můžete jen tak namáčet do salsy.