Kuchařský nůž WÜSTHOF Silverpoint 16 cm

Kód: WU456116
Výprodej
Značka: WÜSTHOF
674 Kč –10 %
Kuchařský nůž WÜSTHOF Silverpoint 16 cm
674 Kč –10 % 606 Kč / ks
Skladem (2 ks)

Základní a univerzální kuchařský nůž, bez kterého se neobejdete v žádné kuchyni, ze série Silverpoint značky Wüsthof.

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

V žádné domácí ani profesionální kuchyni se neobejdete bez klíčového univerzálního nože. Tento kuchařský nůž s délkou čepele 16 cm ze série Silverpoint bude skvělým pomocníkem při krájení, sekání a kostičkování potravin. Kvalitní vyvážený nůž z nerezové oceli.

SPECIFIKACE

Délka čepele: 16 cm

Materiál: nerezová ocel, syntetická rukojeť

SÉRIE SILVERPOINT

  • Výroba každého nože je otázka 12 - 14 pečlivých kroků
  • Vysoce kvalitní nerezová ocel
  • Kov dosahuje do poloviny syntetické rukojeti (Borealis BC142MO)
  • Tvrzeny na 56°-57° Rockwella
  • Ergonomické syntetické rukojeti s jemným protiskluzovým povrchem
  • Žádné spáry mezi rukojetí a ostřím
  • Perfektně vyvážené nože
  • Vhodné do myčky (šetrné mytí)

PRAKTICKÉ RADY

Jak brousit nože pomocí ocílky?

Ocílku držte svisle v jedné ruce a nůž ve druhé ruce (nakloněný zhruba 20 ° k povrchu ocílky). Nejlepší je mít oporu (např. stůl a ocílku podložit utěrkou, aby neklouzala), abyste udrželi stejný úhel po celé čepeli a ostření bylo přesné. Práce s ocílkou vyžaduje cvik, aby na ostří nevznikaly nežádoucí zuby. Nožem táhněte od paty ke špičce proti ostří a zopakujte totéž z druhé strany čepele (z každé strany 20 x). Snažte se držet stále stejný úhel, který svírá nůž s ocílkou a příliš netlačte.

Zajímá Vás, jaký je rozdíl mezi ocílkou, brouskem na nože a brusným kamenem?

Bannery_noze

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Záruka: 2 roky
Typ produktu: Kuchařský nůž
Délka čepele: 16 cm
Vlastnosti: Vhodné do myčky na nádobí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: