Kari koření

Kari koření je směs koření používaná v orientální, zejména indické kuchyni. Existuje spousta druhů kari koření a kari past, které se skládají někdy i z více než 15 druhů koření. Není výjimkou ani vlastnoruční příprava kořenící směsi. I vy si můžete připravit domácí kari koření v hmoždíři. Základem správného kari koření je kurkuma, pepř, kardamom, chilli, koriandr, římský kmín, skořice, zázvor a muškátový oříšek. Podle chuti samozřemě můžete přidat i další složky. Kari koření se používá pro přípravu stejnojmenného pokrmu kari. Mezi základní varianty kari patří zelené, žluté a červené. Chcete vědět, jaký je mezi nimi rozdíl

Tip: Recept na přípravu pravého žlutého kari!

 
39
9913999
Značky

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem