UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k obrovskému nárůstu objednávek a přetížení dopravců bychom vás chtěli informovat, že vaše objednávky mohou být doručeny se zpožděním. Děkujeme za pochopení.    >>> Více informací <<<

Kakaový prášek Valrhona 250 g Kód: V9932

Tip
Výrobce: Valrhona
249 Kč / ks 217 Kč bez DPH
Skladem

Toto prvotřídní holandské kakao je vyhledávané nejslavnějšími šéfcukráři kvůli jeho velmi intenzivní a výrazné chuti a nádherné mahagonové barvě. Kakao je vhodné na čokoládové náplně či na přípravu horkého kakaa. 

Související produkty

Detailní popis produktu

Čistý neslazený kakaový prášek. Jde o prvotřídní holandské kakao. Velmi čistý a intenzivní chuťový prožitek a teple mahagonová, načervenalá barva. Ideální na čokoládové polevy, na zdobení dezertů nebo výrobu horkého kakaa. Kakaový prášek Valrhona používají ti nejslavnější šéfcukráři. Jakmile ho vyzkoušíte, pochopíte proč.

Složení: 100 % kakaový prášek

Země původu: Francie

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 gramů)

Kalorie: 1678 kJ / 405 kcal

Tuky: 23 g z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g

Sacharidy: 12 g z toho cukry: 1 g

Bílkoviny:  23 g

Sůl: 0,07 g

praktické rady

Skladujte na suchém místě při teplotě 16 až 18 °C.

 

Doplňkové parametry

Hmotnost: 250 g
Obsah kakaové sušiny: 100 %
Obsah tuku: 21 %
BIO extra hořká čokoláda 72% Seed and Bean 85 g
Akce
Kód: SB001
Kakao Van Houten 250 g
199 Kč / ks

Kvalitní 100% kakaový prášek se vyznačuje jemnou vůní kakaových bobů a tmavohnědou barvou. Vhodná do čokoládových polev, horkého kakaa či náplní dezertů. Plechová dóza vás...

Kód: DI0118B

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).