Japonský nůž na zeleninu Nakiri Dellinger Rosewood 18 cm

Kód: DNGRXZF31S
Značka: Dellinger
3 999 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu Nakiri Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 180 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 180 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu Nakiri Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 180 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 180 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a osmihranná rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( full damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.

Nůž Nakiri 180 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality.

Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.

Hlavní výhody:

  • Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře – nůž na zeleninu
  • 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel)
  • Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh
  • Profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek
  • S čepelí dlouhou 180 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky
  • Nakrájenou surovinu jednoduše naberete na čepel a přenesete do hrnce či pánve
  • Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů
  • Je součástí repertoáru mnoha kuchařů
  • Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti
  • Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný
  • Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť
  • Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů
  • Nevhodné do myčky na nádobí

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 130 mm
  • Délka čepele: 180 mm
  • Celková délka: 330 mm
  • Hmotnost: 200 g

Upozornění:

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.43 kg
Barva: Hnědá
Materiál: Damašková ocel
Rozměr: 18 cm
Délka čepele: 18 cm
Typ produktu: Japonský nůž
Margin: E
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: