Japonský kuchařský nůž Kiritsuke Dellinger 21 cm
Kód: DNGRSXL9305Detailní popis produktu
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Chef 210 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.
Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu.
Nůž KIRITSUKE / Chef ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality.
7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání.
Hlavní výhody:
- Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Chef
- Ze speciální edice Zuiun
- Hřbet nože a ostří se zužují do špičky - mimořádná řezná síla
- Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny
- Vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů
- Špička čepele modelována podle japonského meče
- 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení
- Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva
- Mozaikový nýt
- Prášková damašková ocel (damascus steel)
- Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost
- Je součástí repertoáru mnoha kuchařů
- Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella
- Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný
- Dokonalé vyvážení nože
- Nevhodné do myčky na nádobí
Specifikace:
- Délka rukojeti: 135 mm
- Délka čepele: 210 mm
- Celková délka: 365 mm
- Hmotnost: 160 g
- Materiál: damašková ocel, laminové dřevo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.37 kg |
Barva: | Hnědá |
Materiál: | Damašková ocel |
Rozměr: | 21 cm |
Délka čepele: | 21 cm |
Typ produktu: | Japonský nůž |
Margin: | B |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.