Japonský kuchařský nůž Gyuto Dellinger Rosewood 24 cm

Kód: DNGRXZF3240
Značka: Dellinger
4 299 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO/Chef 9,5“ Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 240 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a osmihranná rukojeť vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (full damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO/Chef 9,5“ Dellinger Octagonal Full Damascus (délka čepele 240 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a osmihranná rukojeť vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (full damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Nůž Gyuto 240 mm má velmi ostrou čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí (10Cr15CoMoV + 9Cr18MoV). Čepel tohoto nože prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment). Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality.

Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Rose-Wood (palisandr) a bůvolího rohu s mosaznými přechody. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.

Hlavní výhody:

  • Japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře
  • 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel)
  • Oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh
  • Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly
  • Určený pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny
  • Vhodný i ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů
  • Je součástí repertoáru mnoha kuchařů
  • Při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti
  • Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný
  • Ergonomicky tvarovaná a ručně leštěná rukojeť
  • Pro ostří nože z damaškové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů
  • Nevhodné do myčky na nádobí

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 135 mm
  • Délka čepele: 240 mm
  • Celková délka: 382 mm
  • Hmotnost: 185 g

Upozornění:

Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.43 kg
Barva: Hnědá
Materiál: Damašková ocel
Rozměr: 24 cm
Délka čepele: 24 cm
Typ produktu: Japonský nůž
Margin: E
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: