Japonské nože s délkou ostří 20 - 23,9 cm

8 položek celkem
Japonský nůž Fibre Karbon 1 De Buyer 23 cm
ZdarmaZdarma
6 299 Kč

Japonský nůž De Buyer má čepel dlouhou 23 cm vyrobenou z jednoho kusu speciální nožířské nerezové oceli . Čepel je opatřena speciálními prohlubněmi proti ulpívání...

Kód: 4271.24
Japonský nůž Zwilling Miyabi 7000D Gyutoh 20 cm
ZdarmaZdarma
6 249 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh  má čepel o délce 20 cm , která je vyrobena ze speciální oceli se 64 vrstvami a tvrdostí 60 HRC . Japonský tvar čepele s květinovým designem....

Kód: 34543-201
Zwilling Miyabi 4000 FC Nůž na chléb, 23 cm
ZdarmaZdarma
4 345 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 4000 FC Nůž na chleba s čepelí o délce 23 cm ze speciální oceli,...

Kód: 33956-231
Zwilling Miyabi 4000 FC Gyutoh, 20 cm
ZdarmaZdarma
Na objednávku
Kód: 33951-201
4 345 Kč

Spojení německých a japonských nožířských mistrů dalo vzniknout unikátní sérii nožů Zwilling Miyabi. Nůž Miyabi 4000 FC Gyutoh s čepelí o délce 20 cm ze speciální oceli, která...

Kód: 33951-201
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 5000MCD 20 cm
ZdarmaZdarma
12 205 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh má čepel o délce 20 cm , která je vyrobena ze 101 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je...

Kód: 34373-201
Japonský nůž na chléb Zwilling Miyabi 6000MCT 23 cm
ZdarmaZdarma
7 189 Kč

Japonský nůž na pečivo a chléb  má vroubkovanou  čepel o délce 23 cm , která je vyrobena ze 2 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli....

Kód: 34076-231
Japonský nůž na maso Gyutoh Zwilling Miyabi 6000MCT 20 cm
ZdarmaZdarma
6 855 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh  má čepel o délce 20 cm , která je vyrobena ze 2 vrstev nerezové oceli s extrémně tvrdým jádrem z mikrokarbidové práškové oceli. Ocel je kalena...

Kód: 34073-201
Japonský nůž Gyutoh Zwilling Miyabi 5000FCD 20 cm
ZdarmaZdarma
6 035 Kč

Japonský nůž na maso Gyutoh má čepel o délce 20 cm , která je vyrobena z nerezové oceli se 49 vrstvami a tvrdostí 60 HRC . Japonský tvar čepele s damascénským designem...

Kód: 34681-201

Japonské nože s délkou ostří 20 - 23,9 cm jsou obdobou našich kuchařských nožů. Díky vysoké čepeli mají univerzální využití. Ideální jsou na krájení větších kusů masa, ovoce i zeleniny, ale nasekáte s nimi pohodlně i bylinky. Japonský nůž Santoku má vysokou a speciálně tvarovanou čepel a používá se především v asijské kuchyni pro sekání zeleniny a masa na tenké nudličky před přípravou v pánvi WOK.