Hrubozrnná sůl

Výhodou hrubozrnné soli je, že se jedná o větší  krystalky soli, které si můžete namlýt v mlýnku na sůl na takovou jemnost, jakou zrovna potřebujete. Hrubozrnná sůl se používá i vaření a při dochucování naservírovaného pokrmu. V obou případech melete sůl mlýnkem přímo do pokrmu. Čerstvě mletá sůl má více aroma a chuti než jemně mletá sůl. Hrubozrnnou sůl však můžete použít i v celku při nakládání nebo marinování masa a také například při pečení domácího pečiva, kdy pomocí krystalků soli ozdobíte například domácí housky.

 
39
129139129
Značky
 
Hmotnost
Typ koření

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.