GRILY TEFAL nyní -15%!
Využijte do konce měsíce slevu a pořiďte si domů praktický gril!

Hrnce Emile Henry

11 položek celkem
Tajine PS Emile Henry granátová 32 cm 3,5 l
ZdarmaZdarma
2 845 Kč
Kód: 345632 PSPP
Keramický hrnec s poklicí Emile Henry hranatá granátová 22 cm 2,5 l
ZdarmaZdarma
Kód: 344525
Tajine Emile Henry pepřová 27 cm 2 l
ZdarmaZdarma
1 989 Kč
Kód: 795626
Tajine Emile Henry granátová 27 cm 2 l
ZdarmaZdarma
Ihned k odeslání
Kód: 345626PP
1 989 Kč
Kód: 345626PP
Keramický hrnec s poklicí Emile Henry granátová 28 cm 5,3 l
ZdarmaZdarma
Kód: 344553
Keramický hrnec s poklicí Emile Henry granátová 26 cm 4 l
ZdarmaZdarma
2 645 Kč
Kód: 344540
Tajine Emile Henry granátová 32 cm 3,5 l
ZdarmaZdarma
Ihned k odeslání
Kód: 345632PP
2 875 Kč
Kód: 345632PP
Oválný keramický hrnec s poklicí Emile Henry granátová 33 x 26 cm 6 l
ZdarmaZdarma
3 819 Kč
Kód: 344560PP
Keramický hrnec s poklicí Emile Henry granátová 30 cm 6,7 l
ZdarmaZdarma
Kód: 344570

Hrnce Emile Henry jsou vyrobeny ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Hrnce odolají teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete je dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskaly. Hrnce Emile Henry jsou vyrobeny ručně podle generacemi ověřených postupů a mají krásný francouzský design. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci.

Hrnce jsou vhodné na klasický sporák (elektrika, plyn, sklokeramika), do trouby, do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí. Na indukční desce je můžete použít pouze s adaptačním diskem.Hrnce obsahují poklici, která umožňuje pomalé vaření za využití kondenzace odpařené tekutiny. Výhodou keramiky je, že skvěle vede a udržuje teplo. Pokrm zůstane v hrnci dlouho teplý.

V nabídce je i otočný hrnec s vlnitým dnem, které zabraňuje přichytávání, pro zdravou přípravu brambora a jiné zeleniny nebo hrnec Tajine s vysokou kónickou poklicí pro přípravu stejnojmenného pokrmu tajine (tažín), který pochází z Maroka. Kónický tvar poklice umožňuje dokonalou cirkulaci vzduchu a kondenzaci páry. Díky tomu zůstane maso vždy šťavnaté.