Omáčky a pasty
Nejprodávanější

Sójová omáčka značky Kikkoman je základem při servírování sushi a při přípravě asijských pokrmů. Originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemnou kořenitou vůni...

Hoisin omáčka se nazývá i jako čínská barbecue omáčka. Vyznačuje se svojí nasládlou chutí, hustou konzistencí a tmavou barvou. Oblíbená je v asijské kuchyni např. na...

Kari pasta na přípravu tradičního červeného thajského kari. Neobsahuje žádné glutamáty ani dochucovadla, pouze pravé thajské ingredience podle původní receptury. Jedná se o 2....

Tom Yum pasta je základem na přípravu thajské polévky Tom Yum. Existuje několik druhů této polévky, ale všechny mají společné, že jde o kombinaci pálivosti (chilli),...

Žlutá kari pasta ve 400 g balení od výrobce Cock Brand je bez glutamátů a dochucovadel. S ní je příprava pravého thajského žlutého kari jednoduchá a rychlá.

Zelená kari pasta v 400g balení je bez glutamátů a dochucovadel . S touto kari pastou je příprava pravého thajského zeleného kari jednoduchá a rychlá. Jde o...

Tamarind pasta od výrobce TRS je 100% koncentrát z tamarindu indického. Má výraznou sladkokyselou chuť . Vhodný pro přípravu omáček, zeleninových pokrmů, domácích...

Sójová omáčka značky Kikkoman je základem při servírování sushi a při přípravě asijských pokrmů. Originální sójová omáčka má jemnou chuť a příjemnou kořenitou vůni...

Wasabi pasta v 43 g balení je základem asijské kuchyně a používá se především při doostřování pokrmů a při přípravě sushi. Připravte si s touto wasabi...

Sójová omáčka s nízkým obsahem soli je důležitou ingrediencí při servírovaní sushi nebo ji využijete na dochucení jídel například polévek, omáček a na přípravu marinád....
V nabídce je i sójová omáčka značky Kikkoman, která se vám bude hodit při přípravě asijských pokrmů nebo při servírování sushi. Populární je i sladká sójová omáčka, která má hustší konzistenci.
Najdete zde i thajské kari pasty na přípravu tradičního thajského kari různých stupňů pálivosti. Nechybí ani tamarindová pasta, Pad Thai pasta ideální na čínské nudle a Tom Yum pasta, kterou využijete při přípravě pikantní thajské polévky Tom Yum.
Polulární je i rybí omáčka nebo ústřicová omáčka, které využijte v asijské kuchyni.