Forma na koláč White Basics Maxwell & Williams 28 cm Kód: AA05017

Doprava zdarma
649 Kč / ks 536 Kč bez DPH
Skladem na prodejně

Forma na koláč (quiche) v čistě bílé barvě má průměr 28 cm. Je vyrobena z odolného a kvalitního australského porcelánu. Díky krásnému a minimalistickému designu můžete koláč servírovat přímo z trouby ana stůl.

Související produkty

Detailní popis produktu

Forma na koláč (ve Francii označovaná jako forma na Quiche) je nepostradatelnou pomůckou při příprvě této francouzské speciality. Quiche je v podstatě slaný koláč, Náplň tohoto tradičního koláče může být různá, ale nejznámější variací je Quiche Lorraine, v němž můžete nalézt slanicu, sýr, vejce a smetanu. Pro přípravu této pochoutky je potřeba nízká kulatá forma z pevného materiálu, neboť náplň skládající se často z vajec je velmi tekutá a při použití silikonových forem by hrozilo vylití. Tato forma na koláč Maxwell & Williams je vyrobena z kvalitního asutralského porcelánu v jednoduchém minimalistickém provedením typickým pro řadu White Basics. Protože forma vypadá velmi hezky, můžete quiche naservírovat z trouby přímo na stůl, kde bílá forma nebude vypadat nijak nepatřičně. Je možné používat v troubě, mikrovlnce i mrazáku a mýt v myčce.

Průměr: 28 cm

Materiál: porcelán

Prohlédněte si další formy na koláč.

Doplňkové parametry

Záruka: 2 roky
Barva: bílá
Druh: na quiche
Materiál: porcelán
Průměr: 28 cm
Zapékací a servírovací miska Küchenprofi 9 cm
Doprava zdarma
99 Kč / ks

Zapékací miska má průměr 9 cm a je vyrobena z kvalitního porcelánu, který odolá vysokým teplotám. Miska je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnky.

Kód: 0754048209
Zapékací mísa obdélníková Maxwell & Williams 26 x 14 cm
Doprava zdarma
399 Kč / ks

Zapékací obdélníková mísa vyrobená z kvalitního a odolného porcelánu odolá vysokým teplotám a je vhodná do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby. Využijete ji při přípravě...

Kód: AA0883
Zapékací miska White Basics 12 cm
Doprava zdarma
99 Kč / ks
Kód: AA0324

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: