Filetovací nůž MO-V Samura 22 cm

Kód: SMRSNMVFN
Značka: SAMURA
1 500 Kč
Skladem (>5 ks)

Tento profesionální filetovací nůž Samura je nezbytný pro zpracovávání a řezání masa a ryb a jejich odkostění. Nicméně stejně tak se hodí i pro jiné činnosti, například pro krájení jakýchkoli potravin. S délkou čepele 21,8 cm a tvrdostí 59 HRC je velmi odolný a je schopný odolávat vysokému zatížení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity.

Tento profesionální filetovací nůž Samura je nezbytný pro zpracovávání a řezání masa a ryb a jejich odkostění. Nicméně stejně tak se hodí i pro jiné činnosti, například pro krájení jakýchkoli potravin. S délkou čepele 21,8 cm a tvrdostí 59 HRC je velmi odolný a je schopný odolávat vysokému zatížení.

Hlavní výhody nožů Samura:

  • vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
  • fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
  • naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
  • rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity

Specifikace:

  • Celková délka: 35 cm
  • Délka čepele: 22 cm
  • Hmotnost: 161 ​g
  • Materiál čepele: nerezová ocel
  • Materiál rukojeti: G-10
  • Doporučuje se ruční mytí

Doplňkové parametry

Kategorie: Filetovací nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Barva: Černá
Materiál: Nerezová ocel
Rozměr: 22 cm
Délka čepele: 22 cm
Typ produktu: Filetovací nůž
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: