UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k obrovskému nárůstu objednávek a přetížení dopravců bychom vás chtěli informovat, že vaše objednávky mohou být doručeny se zpožděním. Děkujeme za pochopení.    >>> Více informací <<<

Čokoláda tmavá Tropilia Valrhona 53 % kakaa 300 g Kód: 300_V1963

129 Kč / ks 112 Kč bez DPH
Skladem

Související produkty

Detailní popis produktu

6CZ_Soja 8CZ_Ořechy 7CZ_Mléko

Tmavé čokoládové pecičky Tropilia Dark s obsahem kakaa 53 %. Vyhovují každodenním potřebám šéfcukrářů i cukrářských amatérů a nadšenců. Snadno se používají, mají široké možnosti využití a konzistentní kvalitu a chuť. Vyvážený obsah kakaa je velmi vhodný pro kombinování chutí a zaručuje, že kakao nepřebije ostatní chutě vašich cukrářských výtvorů. Lze použít například pro výrobu čokoládové pěny (mousse), čokoládové omáčky, zmrzliny a sorbetů, horké čokolády, čokoládových polev nebo čokoládových krémů. Tuto čokoládu je třeba skladovat na suchém místě při konstantní teplotě mezi 16 - 18 ° C po dobu max. 14 měsíců.
 
Složení: kakaové boby (min. 53 %), kakaové máslo, cukr, emulgátory (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt

Obsah tuku: 35 %

Alergeny: Obsahuje sóju. Může obsahovat stopy ořechů a mléka (laktózy).

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 gramů)

Kalorie: 2288 kJ / 549 kcal

Tuky: 35 g z toho nasycené mastné kyseliny: 23 g

Sacharidy: 49 g z toho cukry: 48 g

Bílkoviny: 6 g

Soli: 0,05 g

Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Valrhona tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

praktické rady

Uchovávejte na suchém místě při teplotě od 16 do 18 °C.

 

Doplňkové parametry

Hmotnost: 0.3 kg
Alergeny - laktóza: obsahuje
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 300 g
Obsah kakaové sušiny: 53 %
Požadované vlastnosti: Na vaření
Callebaut 54,5 % 1 kg
Tip
369 Kč / ks

Belgickou hořkou čokoládu Callebaut využijete při přípravě čokoládových ozdob, pralinek, horkého čokoládového nápoje. Čokoláda má intenzivní kakaovou chuť.

Kód: 156
Čokoláda tmavá Tropilia Valrhona 53 % kakaa 1 kg
Tip
399 Kč / ks
Kód: V1963
Čokoláda mléčná Tropilia Valrhona 29 % kakaa 1 kg
399 Kč / ks

Mléčnou čokoládu Valrhona využijete na různé čokoládové náplně, čokoládové omáčky či polevy zmrzlin i sorbetů. Vyvážený obsah kakaa je vhodný na kombinování chutí. Čokoláda...

Kód: V1964

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Valrhona je světoznámá společnost založená v roce 1922 ve Francii v Rhone Valley cukrářem A. Guironnetem. Vyrábí řadu čokolád Grand Cru pro profesionální šéfcukráře, od roku 1990 rozšířila řadu svých výrobků i pro amatérské cukráře a milovníky čokolády. Čokoláda i čokoládové pecičky Valrhona se vyrábějí z nejlepších kakaových bobů z různých oblastí světa (například čokoláda Caraïbe je vyrobena z kakaových bobů vypěstovaných v karibské oblasti, Manjari z bobů pocházejících z Madagaskaru).