Chilli omáčky Chilli Doctor

13 položek celkem
Red Habanero mash se semínky 100 ml b
Ihned k odeslání (1 ks)
Kód: 7734
99 Kč

Chilli mash je v ČR unikátní produkt. Vzniká fermentováním čerstvých chilli papriček Habanero se solí. Stupeň pálivosti je 1 z 5.

Kód: 7734
carolina reaper mash se seminky 100ml (2)
Ihned k odeslání (2 ks)
Kód: 4885
139 Kč
Kód: 4885
Green Tabasco mash bez semínek 200 ml b
Ihned k odeslání (4 ks)
Kód: 7737
99 Kč
Kód: 7737
Chilli mash Chipotle se semínky 200 ml a
Ihned k odeslání (4 ks)
Kód: 6192
99 Kč

Chilli mash je v ČR unikátní produkt. Vzniká fermentováním čerstvých chilli papriček Chipotle se solí. Stupeň pálivosti je 1 z 5.

Kód: 6192
Red Cayenne mash se semínky 200 ml b
Ihned k odeslání (7 ks)
Kód: 7739
99 Kč
Kód: 7739
Red Tabasco mash se semínky 200 mla
Ihned k odeslání (7 ks)
Kód: 7738
99 Kč
Kód: 7738
Naga Jolokia mash se semínky 100 ml b
Ihned k odeslání (2 ks)
Kód: 7733
109 Kč
Kód: 7733
Chilli mash Red Jalapeno bez semínek 200 ml a
Ihned k odeslání (1 ks)
Kód: 6196
99 Kč

Red Jalapeno chilli mash bez semínek  je v ČR unikátní produkt. Vzniká fermentováním čerstvých chilli papriček Red Jalapeno se solí. Stupeň pálivosti je 1 z 5.

Kód: 6196
Scotch Bonnet mash se semínky 200 ml b Kód: 7736
Trinidad Scorpion mash se semínky 100 ml
Ihned k odeslání (2 ks)
Kód: 7732
129 Kč
Kód: 7732
Green Habanero mash se semínky 200 ml (3)
Ihned k odeslání (2 ks)
Kód: 7735
99 Kč
Kód: 7735
Chilli mash Green Jalapeno se semínky 200 ml b
Ihned k odeslání (6 ks)
Kód: 6194
99 Kč

Chilli mash Green Jalapeno se semínky je v ČR unikátní produkt. Vzniká fermentováním čerstvých chilli papriček Green Jalapeno se solí. Stupeň pálivosti je 1 z 5.

Kód: 6194
Grilovací chilli balíček 10 ks
Akce
399 Kč

Grilovací chilli balíček obsahuje 10 druhů chilli koření a chilli omáček různých stupňů pálivosti. 

Kód: 10875

Chilli omáčky Chilli Doctor jsou vyrobeny z čerstvých chilli papriček speciální metodou, která se nazývá fermentování (kvašení), tím vzniká unikátní chilli mash. Čerstvé chilli papričky se rozdrtí společně se solí a nechají se fermentovat po dobu 2 až 6 měsíců. Výtažek z kůže chilli papriček, semínek a dužiny poskytne bohatou a intenzivní chuť