Čokoláda do fontány Callebaut 1 kg

(0x)
 
 
Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 320,87 Kč
369 Kč / ks    
Kód produktu 371
Výrobce Callebaut
Stránky výrobce barry-callebaut.com/
Kategorie Čokoláda do fontány
 
 

Pravá belgická čokoláda Callebaut na přípravu čokoládové fontány vděčí za svou jemnou konzistenci a chuť především vysokému obsahu kakaového másla a kakaového prášku, díky kterým není potřeba do čokolády přidávat další tuk. 

Tipy na přípravu fontány:

  • Čokoláda je ve formě čokoládových peciček, které obsahuji větší procento kakaového másla než běžná tmavá čokoláda. Z toho důvodu není nutné přidávat další suroviny po získání ideální chuti i textury čokolády.
  • Pokud chceme docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství smetany 33%.
  • Čokoládové pecičky sypeme přímo do samotné fontány bez předchozích úprav. Pokud nemáte s fontánou předchozí zkušenost nebo dostatek času, pak je možné část čokolády roztopit předem na vodní lázni.

Min. obsah kakaa: 57,6%.

Složení: Kakaový prášek, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť.

Alergeny: může obsahovat stopy sóji, ořechů a sušeného mléka.

Upozornění: Čokoládu objednáváme ve velkém 10 kg balení a sami ji vakuově balíme do menších balíčků. Čokoládu Callebaut tedy neobdržíte v originálním balení, ale zavakuovanou v průhledném plastovém obalu. Kvalita čokolády se tímto procesem nijak nemění. Děkujeme za pochopení.

 

Informace o výrobci

Callebaut je značka čokolády původně z Belgie. Založil ji Octaaf Callebaut v roce 1911, v obci Wieze. Dnes čokoláda Callebaut patří pod impérium Barry Callebaut. Pravá belgická čokoláda Callebaut je k dostání buď jako čokoládové pecičky k uniiverzálnímu použití při pečení nebo jako čokoládová fontána s 37,8 % kakaa, obsahující skutečné kakaové máslo a kakaový prášek

 

Podobné produkty

Druh čokolády hořké
Hmotnost 1 kg
Obsah kakaové sušiny 58 %
Požadované vlastnosti do fontány

Značka Callebaut a výroba jejich produktů (ENG)


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář