Měsíc knihy a nové kuchařky

Banner články_1

Březen je měsícem knihy
již od roku 1955, kdy proběhl první ročník. V počátcích měsíc knihy sloužil jako nástroj osvěty. Po sametové revoluci v roce 1898 přišla řada změn. Měsíc knihy už nebyl řízenou akcí ministerstvem a téměř zanikl. Dnes díky internetu a elektronickým médií ubývá čtenářů klasických tištěných knih. Tomu se však knihkupectví, nakladatelský a knihovny snaží zabránit a podařilo se jim měsíc knihy zachovat. My se letos k oslavě knih připojíme.

Markéta Hrubešová

Co pro vás chystáme?

Můžete se těšit na kurz vaření s Markétou Hrubešovou podle její kuchařky, kurz vaření s Honzou Matějkou podle kuchařky Jamieho Olivera a kurz s Eliškou Němcovou podle kuchařky Sladké Bary.

Chystáme pro vás také soutěž o účast na těchto kurzech. Přečtěte si rozhovor s Markétou Hrubešovou o její vášni k vaření, oblíbených ingrediencích i o tom, kam se ráda chodí najíst. Připravujeme pro vás také rozhovor s šéfkuchařem Honzou Matějkou. Navíc se můžete těšit na foto reportáž z kurzů vaření a na e-book s velikonočními recepty

Nové kuchařky

Rozšířili jsme sortiment kuchařek o kuchařské knihy známého českého časopisu Apetit, kde najdete tématické recepty na maso, saláty, těstoviny, dorty a dezerty, ale také recepty z oblíbených světových kuchyní jako je francouzská, italská, asijská, americká a recepty na rychlé, vegetariánské a sezónní recepty.

Mezi novinkami najdete také kuchařské knihy slavných kuchařů jako je Zdeněk Pohlreich, Jamie Oliver, Roman Vaněk a mnoho dalších. Nechybí ani kuchařky populárních foodblogerů.

Kterou kuchařku si vyberete vy?

maso apetit 14571 rychlé večeře apetit 145711 bon appétit apetit

Maso
Apetit
269,-

Manželé v kuchyni
Došel karamel
419,-

Rychlé večeře 
Apetit
269,-

Kulinárium
Zdeněk Pohlreich
499,-

Bon Appétit
Apetit
259,-

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Do košíku

Kuchařská kniha Chefparade

A máme pro vás dárek - k objednávkám nad 1499 Kč vám budeme posílat celý březen kuchařskou knihu Chefparade ZDARMA, kde najdete ty nejoblíbenější recepty z našich kurzů vaření.