Krásné počasí nás láká ven, abychom si s dětmi užili spoustu zábavy. Na hřišti nebo na výletě o prázdninách nezapomeňte doplnit energii osvěžující svačinkou - Pribináček je to pravé. Zapojte do její přípravy i své děti a odstartuje den plný her už v kuchyni.
Pribináček pro děti i dospělé
Věrnost k tradici lahodného Pribináčka v našich srdcích zůstává od dětství. S jeho chutí se nám pojí nezapomenutelné chvíle, které nyní můžeme prožívat i se svými dětmi. Dopřejte svým aktivním dětem chutnou odměnu za radost, kterou nám přinášejí a připravte si společně s nimi svačinky, které vás budou bavit.
Pribináček je vhodný pro všechny aktivní děti a mlsné rodiče, kteří si chtějí dopřát jemnou a lahodnou chuť, kterou v sobě skrývá. Pribináček nabízí spoustu variant, z nichž si vyberou malí i velcí. Je na Vás, jestli dáte přednost tradičním chutím, anebo sáhnete po specialitách, jako jsou Pribináček Piškotík anebo Pribináček Tyčinka. S příchutěmi vanilka, čokoláda, kokos a smetana si můžete připravit chutné svačiny a dezerty, které vás budou bavit nejen jíst, ale i připravovat spolu se svými dětmi. Každý malý kuchtík si tak může s hrdostí vychutnat hravé dobroty, které zvládne připravit jen s malou pomocí dospělých. Přibalte si svačinky na výlet či na hřiště, kde se budou hodit pro doplnění energie.
Palačinky s Pribináčkem a ovocem
Inredience:
- 500 ml mléka
- 4 vejce
- 1 lžíce vanilkového cukru
- špetka soli
- 130 g polohrubé mouky
- olej na smažení
- Pribiňáček na potření
- čerstvé ovoce na ozdobu – jahody
Postup:
1. Mléko smíchejte s vejci, cukrem a solí. Postupně vmíchejte mouku.
2. Hotové těsto nechte hodinu odpočinout v chladu.
3. Poté rozehřejte olej na pánvi a palačinky smažte z obou stran dozlatova.
4. Vychladlé palačinky potřete Pribináčkem, zarolujte a podávejte ozdobené jahodami.
Nanuky s ovocem a Pribináčkem
Ingredience:
- 1 velký kokosový Pribináček
- 200 ml smetany ke šlehání
- 1 vanilkový cukr
- 2 lžíce třtinového cukru nebo medu
- ovoce – mango, jahody
Postup:
1. V robotu utřete Pribináček se smetanou a cukry.
2. Nakrájejte ovoce, vyskládejte na dno formiček na zmrzlinu, část vmíchejte do krému.
3. Rozlijte do formiček a dejte zmrazit.
Ovocný dezert
Ingredience:
- asi 16 cukrářských piškotů
- Pribináček
- čerstvé ovoce – maliny, borůvky, jahody
Postup:
1. Část piškotů rozdělte na dno skleniček.
2. Navrch dejte Pribináčka, ovoce a zasypte zbývajícími, lehce rozdrcenými piškoty a můžete podávat.