BIO hořká čokoláda 70% Green & Black's 100 g

(2x)
 
Novinka Efekt lupa
 

BIO hořká čokoláda Green & Black s obsahem kakaa 70 % vás má výraznou kakaovou chuť a intenzivní vůni. BIO čokoláda je vyráběna podle zásad Fairtrade a je vhodná pro vegetariány.

Dostupnost Skladem
Cena bez DPH 83 Kč
95 Kč / ks    
Kód produktu 6511
Výrobce Green & Black's
Stránky výrobce us.greenandblacks.com/
Kategorie BIO tabulková čokoláda
 
 

POPIS

Dokonale hořká čokoláda značky Green & Black's s obsahem 70 % kakaa je ručně vyrobena z kakaových bobů Trinitariov BIO kvalitě, navíc s certifikátem Fairtrade. Milovníci čokolády si ji zamilují nejen pro svou hořkou chuť, ale také pro jemnost, kterou jí dodává špetka vanilky. 

SPECIFIKACE

Certifikát: Faitrade, BIO

Složení: surový třtinový cukr*, sušené plnotučné mléko*, kakaová hmota*, kakaové máslo*, solené karamelové kousky* (15%) (surový třtinový cukr*, glukózový sirup*, máslo (z mléka)*, palmový olej*, mořská sůl z Anglesey, melasses*, přírodní aroma), emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt*.
* = Certifikace BIO

Hmotnost: 100 g

Obsah kakaa: 70 %

Alergeny: může obsahovat stopy ořechů a mléko

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní výrobky Green & Black nebo na další podobné produkty

Informace o výrobci

V roce 1991 přišel Craigovi Samsovi, průkopníkovi výroby organických potravin, vzorek čokolády. Byla to 70% tmavá čokoláda z prvotřídních kakaových zrn. Jeho žena Josephina kousek této čokolády ochutnala a byla nadšená. Nikdy nic takového předtím nejedla a byla přesvědčená, že by taková čokoláda chutnala i ostatním. A tak se manželé rozhodli vyrábět tento druh čokolády. Od té doby je čokoláda Green&Black´s známá po celém světě. Green (zelená) symbolizuje "zelenou" politiku firmy a black (černá) barvu, kterou má jejich bio čokoláda díky vysokému obsahu kvalitního kakaa.

Druh čokolády hořké
Hmotnost 100 g
Obsah kakaové sušiny 70 %
Požadované vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář