Bazalková pesta

Nejznámější a nejzákladnější surovina v italské kuchyni je bazalkové pesto nazývané také alla genovese. Tradiční výroba bazalkového pesta spočívá v rozdrcení bazalkových lístků v hmoždíři spolu s piniovými oříšky a parmezánem.

Bazalkové pesto využijete na dochucení těstovin, ke grilovanému masu a rybám, na různé dipy (s přidáním bílého jogurtu) a využijete ho i do sendvičů či baget, lehce potřete bagetu pestem, obložíte plátky rajčat, mozzarellou a rukolou a budete mít fantastický italský sendvič.

Vyrobte si bazalkové pesto podle našeho jednoduchého receptu ve 3 krocích.

 

Nejprodávanější

59
179159179
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.